tisdag 26 juni 2012

UppdateringarPuh! Jag och datorer... Som ni säker märkt har det hänt lite på bloggen. Förhoppningsvis några bra, och så några mindre bra. Dom mindre bra var att jag i mina försök att ändra bloggens utseende och försöka förenkla lite lyckades radera ett stort antal blogginlägg. Först trode jag att det inte var någon större fara och skada, sen insåg jag att det faktiskt saknades en del inlägg som är populära bland er läsare och sedan ett stort antal som jag själv vill ha kvar. Klant av större format och tummen mitt i handen. Några svordommar, lite panik och nära till gråt-upplevelser senare så har jag lyckats komma på vilka inlägg jag raderade, hur man faktisk kan få dem tillbaka och åerfört dem till bloggen. Tyvärr stannar mitt dataklurande där så inläggen har inte hamnat på sin gamla plats ut som senast inlagda. Därför har ni kunnat läsa märkliga inlägg om kronsprinsessbröllop, höststormar och alla helgonahelg. Ber om ursäkt men detta är helt enkelt något ni får ha överseende med. (Kanske tycker någon också att det var lite kul att få lite "matigare" recept i repris).

Men nu bör ordningen vara återställd och jag hoppas att ni gillar (eller kommer att gilla) bloggens nya utseende. Jag kände själv att bloggen var lite för rörig, stökig och plottrig. Därför har jag försökt städa upp lite och förhoppningsvis förenklat lite så det ska bli lättare att hitta och läsa. Bland annat har jag flyttat upp alla eiketter till ett receptindex som man hitar utan att behöva scrolla på sidan. Detta är fortfarande ett work in progress men det kommer att fyllas på och bättras i nya flikar under kommande dagar. Något jag skulle vi få snyggare är "knapparna" för facebook, twitter etc. Tips om detta eller andra kommentarer mottas gärna.

Jag funderar dessutom på att göra en annan förändring men det är både på tanke och utvecklingsstadie så vi får se vart det landar. Hoppas att Ni läsare kommer överens med det nya bloggutseendet och att det nu blir enklare att titta runt här hos mig.

4 kommentarer:

 1. Ser mycket bra ut! Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Aaah, nu förstår jag de där inläggen som kom så många på en gång! Det förklarar allt :D Jag är heller inte en naturbegåvning på datorer så jag förstår frustrationen, vi får hoppas att allt fungerar bra från och med nu :)Här på bloggen är det jättefint och allt funkar som det ska, vi ska nog trivas ska du se <3

  SvaraRadera
 3. Jag kikade in för ett tag sedan och trodde du var alldeles snurrig när du pratade om prinsessans bröllop. Jag började till och med fundera på om jag missat att Madeleine skulle gifta sig. Nu förstår jag...
  Det är just på grund av att jag alltid lyckas sabba en massa när jag ska göra om på bloggen, som jag är livrädd för att ändra något. Jag har också varit sugen på att göra om lite, men inte vågat...

  SvaraRadera
 4. Hej där! Fin blogg du har!

  Får man fråga hur man kan få sina gamla raderade inlägg tillbaka igen?
  Hoppas du kan hjälpa! Kramar

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...