ContactOm du är intresserad av att köpa ett jobb av mig, annonsera på Louise's Spis eller har förslag till samarbete eller andra frågor går det bra att sända ett mail till louisespis@live.com


Louise´s Spis finns även på Facebook, Pinterest och Instagram.


If you would like to come in contact with me, please e-mail me at louisespis@live.com12 kommentarer:

 1. Men kära tider! Hur kan jag har missat den här bloggen! Det blev ett litet "halleluja moment" alldeles precis. Det här är vad jag har letat efter hur länge som helst.

  Jag lär bli en flitig läsare!! =)

  SvaraRadera
 2. Hej Louise,
  Vilken fin blogg du har. Jag har själv nyss börjat matblogga och är helt ny i bloggträsket. Var ute och googlade andra matbloggar för att få lite tips och hittade då din. Du har verkligen superfina och inspirerande bilder.
  Gå gärna in och titta på min blogg, skulle uppskatta lite feedback från någon som hållit på betydligt längre än jag, www.flavoursbylouise.se

  Må gott från andra Louise

  SvaraRadera
 3. LOUISE!

  Dina bilder är fantastiska! Det är inte så lätt att hitta bloggar med så proffsigt och inspirerande foto... Om allt smakar lika fantastiskt som det ser ut har du en ljus framtid i branchen. Håller tummarna för bokkontrakt asap! Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Tusen tack!!!!

  Fortsätt gärna att hålla tummarna!

  Mvh Louise

  SvaraRadera
 5. Hej Louise, vilken underbar blogg.
  Tänkte prova och göra din morotstårta. Du beskriver att man ska använda sig av två former när man gräddar kakan. Undrar om man kan göra det i en ungsform? Blir det för myckt? Hur länge ska man grädda den i ugnen i så fall?
  Hälsning
  Mija

  SvaraRadera
 6. Du gör superfina saker!! Hur gick det i baktävlingen?? /Emma

  SvaraRadera
 7. Hoppas det är ok att jag länkar till din blogg från min för du är en verklig källa till inspiration

  /Marlene

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Jag heter Rebecca och är chefredaktör för Mat & Vänner ABs receptsajt, recept.se. Jag tänkte tipsa dig om en tävling som vårt förlag just nu arrangerar:


  http://recept.se/artiklar/vill-du-pryda-var-annons


  Vinnaren får synas med sitt recept i bland annat alla våra magasin (som når ca 500.000 mat intresserade), vilket jag tänker att du kanske skulle tycka var kul.

  Allt gott,

  Rebecca

  SvaraRadera
 9. Hej Louise.
  Gick förbi och tittat på din blogg, måste säga nästan som andra att du har underbara bilder, som får en att bli så himla sugen på kakor och vill gärna testa. Är det ok att jag kopierar några av dina recept till min 1 vecka gammal facebooksida??
  MVh
  Abir

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Abir!

   Jag skulle vara tacksam om du la en länk till min blogg på de recept du vill förmedla på bloggen och inte kopierade och lade in. Bilder tillåter jag inte att man kopierar och lägger upp själv på facebook

   Radera
 10. Jag saknar uppdateringar här nu...det är så härligt med inspiration nu till jul :)

  Hoppas du kommer tillbaka!

  SvaraRadera
 11. Hej. Jag ville bara säga att det är så roligt att se att du är tillbaka. Jag har fått mycket inspiration av dina recept, det blir alltid jättegott. En vän som inte tycker om tårta i vanliga fall åt flera bitar av en tårta inspirerad av din very cherry chocolate cake.

  Mvh Linda.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...