lördag 31 december 2011

Happy New Year!
Gott Slut på 2011
och ett riktigt
Gott Nytt 2012!Ett stort tack till alla som läst min blogg under det gågna året! Hoppas att hittat en del inspiration och en och annan godsak. Nu blickar vi fram mot ett nytt och spännande år. Vem vet vad som kan hända då...


Välbemött och på återseende 2012


(Och om ni har en tumme till övers idag så kan ni hjälpa mig att hålla den för min chokladmoussetårta som står i kylen för att stelna).

Kramar


5 kommentarer:

 1. Gott nytt år! Min chokladmousse står i kylen. Jag lyckades vispa grädden aningen för länge, så moussen blev något grynig, men jag får väl låtsas att den ska vara så´n! Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Åh, hoppas du får ett helt underbart 2012 kära du! Din blogg är en av mina absoluta favoriter, du lyckas alltid baka sådant som tilltalar mig i smak, och din blogg känns väldigt personlig och ärlig. Helt klart är du en stor inspirationskälla, ta med dig den vetskapen in i det nya året! Jag kommer följa dig slaviskt <3

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år till dej också och en riktigt god fortsättning på 2012!
  Hoppas att mousstårtan blev bra!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...