måndag 14 mars 2011

Ett Stort Tack!


Idag vill jag passa på att rikta ett stort Tack till alla er läsare som finns där ute. Det är jättekul att se hur ni stadigt ökar i antal och det känns nästan overkligt att så många klickat in sig här på min lilla blogg för att läsa recept.

Det är otroligt motiverande att få den härliga respons som Ni ger mig i form av läsarkommentarer och mail. Det värmer väldigt mycket ska Ni veta! Samtidigt ger den positiva feedbacken mig en lust att skapa nya recept att dela med mig av. Jag hoppas att jag kan fortsätta att inspirera ett bra tag framöver.


Kramar Louise

5 kommentarer:

 1. Hej Louise
  Jag skulle bara vilja tipsa dig att om du vill vinna i Årets bak och dessertmästare så måste man ha med och nämna en produkt ur Fazer Ögon sortimentet. Jag gillar dian recept. Lycka till!
  Anna-Eva

  SvaraRadera
 2. Tack så jättemycket och tack för tipset! Jag sände nyss in två recept så nu får vi hålla tummarna :-)

  SvaraRadera
 3. Du kan redigera dina andra också, i efterhand. Jag håller tummarna :)

  Anna-Eva

  SvaraRadera
 4. Varsågod, och tack så mycket själv för en inspirerande sida!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...