tisdag 3 februari 2009

Hjärtligt Välkommen!

Hjärtligt Välkommna till min Nya Matblogg!!!!!

Har länge fundrat på att börja matblogga och nu kommer jag att göra slag i sak. Mat och bakning är något som sedan barndomen legat mig varmt om hjärtat. Minnen från goda dofter som letat sig upp på rummet när mamma stått i köket, farmors mer än underbart goda bullar, kakor och framför allt pannkakor, morfars goda bröd, minnesvärda resor som lett till nya materfarenheter, vänner entusiasm.... Allt har vävt samman ett genuint och äkta intresse för allt som rör mat och bakning.

Min tanke med denna blogg är att presentera tankar och tips kring just mat. Visa vad vår familj äter till middag, dela md mig av recepten och bjuda på tema veckor där jag fördjupar mig i ett lands eller en regions matkultur.
Jag älskar också att testa nya produkter så det kommer nog bli en del "testande" och funderande av nyheter på marknaden.

Ser fram mot att få dela med mig av mitt stora intresse och hoppas att ni vill följa med in till min spis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...