söndag 17 april 2022

Färskostdipp med rom och lantchips

 


Scroll down for english


Hello!


Hoppas att ni har det skönt så här mitt i påskledigheten. Lyxigt med en extra ledig dag imorgon också och vi går sedan in i påklov så det blir några extra lata, lediga mornar. Inte helt fel! Och så skönt väder ledigheten bjuder på - välkommet bryt från allt grått vi hittills "bjudits" på. Det är betydlig fler än 50 nyanser av grått den här våren kommit med så solen är så efterlängtad.


Idag ska vi nog inte göra många knop. En promenad känns lagom att planera in och kanske en utflykt. Att inte vara hemma i huset ett lov och se allt som behöver göras där med att städa, tvätta fönster, rensa rabatter osv i oändlighet är så skönt. Att bara få vara en liten stund och inte ha alla "måsten" och tider som ska passas på hemmaplan - det är ovärderligt.


Eftersom solen fortsätter att skina så fint tänkte jag dra med familjen på en promenad till affären och köpa ingredienser så vi kan bjuda på denna läckra lilla röra till drinken medans grillen dras igång senare i kväll. Vi fortsätter på temat "snabbt, enkelt, okomplicerat och vansinnigt gott". Varför krångla till det i onödan? Och det här receptet uppfyller verkligen alla kriterierna. På mindre än en kvart (och då borde du dessutom hunnit diska skålen du rör ihop dippen i) kan du ställa fram en vacker och naggande god tallrik med chips och dipp till fördrinken. Sånt gillar jag!


Nej, nu ska jag avsluta för idag och önskar er alla en fortsatt fin påsk och ledighet! Jag kommer tillbaka nästa vecka med nya goda recept!


Kram, Louise








Will be updated in english soon




1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...