torsdag 14 april 2022

Bakade mini-potatisar med räkröra och rom (Baked mini-potatoes with shrimps and fish roe)

 



Scroll down for english



Hello!


Glad Skärtorsdag på Er alla! Hoppas att ni har det bra! Känner ni er också lite överrumplade av att det är påsk? Den bara dök mig i år känns det som. Jag har inte fått klart allt som jag hade tänkt mig i år. Bilder till inlägg är klara, det är bara det där att skriva in recepten och fixa inläggen som saknas - något jag hoppas hinna med ikväll. Tidigare ruschade jag in till stan för att köpa det jag inte hann med igår inför resan söderut imorgon. Tydligen var det två barn som ville ha påskägg även i år... 



Min plan för kommande dagar är att ni ska få ett påskinspirerat recept från idag och fram till påskdagen. Enkla recept som inte kräver massor av tid eller ork för att tillaga, som är goda och som passar några lata lediga dagar. Vem vill inte att det ska vara enkelt så man kan få njuta av ledigheten och den utlovade solen.



Min plan framöver för bloggen är att den nu på riktigt ska få återuppstå med minst ett inlägg i veckan - siktar på att det ska bli fler längre fram men vi börjar där så jag hittar in i bloggrutiner igen. Enda förändringen som jag kommer att göra är att gå tillbaka till att inte bara vara en renodlad bakblogg. Bakning kommer fortsättningsvis att vara huvuddelen av bloggen men jag vill även känna mig fri att lägga in andra goda recept som jag vill dela med mig. Jag hoppas att det är en förändring som ni känner är okej? Jag saknar verkligen att blogga men kände lite att jag körde fast, blev begränsad och fick både bak- och skrivkramp förra sommaren. Nu är jag mer stressad av hur mycket jag vill göra och hur lite tid jag har!



För att hinna fixa med några fler inlägg, packa, åka till stallet, stryka och ställa i ordning lite här hemma inför att vi åker hem över påsken så avslutar jag här för idag. Ville bara säga "Hej! Jag är kvar här och nu blir det baske mig ordning på torpet igen".



Hoppas att ni får en riktigt skön och härlig långhelg med massor av sol! Njut! (Det ska jag göra.)


Ta hand om Er!

Kram, Louise







Will be updated with english soon!





Xoxo






1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...