lördag 16 april 2022

White Chocolate and Lemon Bark (Påskgodis med Vit Choklad och Citron)

 


Scroll down for english


Glad Påsk!!!


Hoppas att ni har en riktigt solig och fin Påskafton! Här strålar solen och sakta värms det upp lite utomhus. Snart ska vi åka iväg och köpa lite goda ostar till påskbordet och förhoppningsvis hinns det även med en promenad innan det är dags att börja dona med påskmat och hitta de klurigaste ställena att gömma påskäggen på.


Att gömma påskägg är något jag tycker är riktigt kul. Det är lite av en sport att gömma dem lagom svårt så att de inte hittas för snabbt - men samtidigt inte så svårt att det hinner bli för stor frustration för att de inte hittas. Balansgången är viktig där... Vi har även haft äggletning med hjälp av app där man genom att svara på frågor tagit sig vidare till nästa fråga för att tillslut hitta äggen. Kan verkligen rekommendera en sådan äggletning om man har tiden att sätta ihop några roliga frågor och lägga en bana för tipspromenaden. Finns några olika varianter att testa för detta. 


Dagens recept är verkligen super snabbt, gott och vackert! Bara att smälta choklad i två skålar, färga den ena med gul karamellfärg och smaksätt med citronarom, ut på bakplåtspapper, virvla chokladen så det blir vackra mönster i chokladen och kyl. Snabbt enkelt och gott! Perfekt när man vill bjuda på något hemgjort men inte vill stå och pilla i köket med godisverkstad i en evighet.



Nu ska jag njuta lite av denna soliga påskafton och bara ta det lugnt och varva ner! 


Kram, Louise







Will soon be updated in english






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...