fredag 19 juni 2009

Glad Midsommar!

En jätteglad Midsommar till alla läsare! Hoppas att ni har ett bättre väder än oss, här vräker regnet för tillfället ner och åskan mullrar retsamt i kanterna. Men grillning ikväll ska det ändå bli!


Min ugn har dessvärre börjat ge med sig. Som några kanske vet har jag tyckt att mina kakor blivit lite misslyckade en tid och nu har vi kommit på förklaringen. Efter att en pajstanning inte velat stelna och två tårtbottnar misslyckats började jag ana oråd. Och se, det mittersta värmeelementet fungerar numera inte och har varit dåligt från första början. Trist, för ugnen är bara 6 månader gamal. Måndag får det bli till att ringa så den fixas. Typiskt.....
Därför blir det tyvärr inte bilder på den goda och fina tårta jag hade tänkt att göra men ett, förhoppningsvis, lika gott alternativ med köpta chokladbottnar ska jag ändå åstadkomma! Annars får det helt enkelt bli något så klassiskt som jordgubbar, glas och grädde. Inte fel det heller....

1 kommentar:

  1. Hejsan! såg din profil på bröllopstorget. Jag är utbildad image konsult/stylist och hjälper dig gärna med hår och make om du vill. vill du ha mer info så får du gärna maila mig på idaalarsson@hotmail.com

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...