måndag 23 januari 2012

Årets Kock


Glad Måndag!Hoppas att Ni alla haft en riktigt härlig helg. Kanske har ni också fått lite snö som lyser upp den här rätt annars trista perioden på året. Ibland känns det som om det inte finns någon ände på dessa grå och hängiga dagar.

Men något som verkligen piggar upp mig idag är att jag nu (äntligen) får meddela er att jag det här året i samarbete med Arla är officiell bloggare för Årets Kock. Något jag är väldigt glad och stolt över att blivit tillfrågad om att vara. Tillsammans med mig och fem andra matbloggare kommer ni få möjlighet att följa inte bara oss utan även Årets Kock under 2012.

Vad det kommer att innebära för bloggen är att ni här kommer att få ta del av information rörande året med vinnaren av Årets Kock och andra spännande och roliga saker. Jag försöker själv samla mina tankar och laddar för fullt för resa upp till Stockholm imorgon och finalen nu på onsdag. Självklart kommer jag att bjuda er på den information jag snappar upp dessa dagar. Bland annat kommer Arla att på onsdag morgon tala om vilka trender vi kan vänta oss inom mat- och konditorvärlden 2012. Det och mycket annat hoppas jag kunna rapportera till er läsare så snart jag bara kan. Redan på tisdag kväll hoppas jag kunna bjuda er på vissa förhandsbilder av Waterfront där tävlingen går av stapeln och kockarnas prepp av köken inför tävlingen. Imorgon kommer jag att ge er mer information om tävligen och även tipsa om var ni kan se tävlingen direkt på webben.

Är ni nyfika på mer information angående tävlingen och en närmare presentation av kockarna så hittar ni det hemsidan för Årets Kock, bara att klicka här som kommer ni direkt dit. Passa även på att rösta på er favorit kock i tävlingen Folkets Favorit. En utnämning som är minst lika hedrande som att vinna hela huvudtävlingen!


Jag hoppa att ni vill följa den skicklige kock som på onsdag koras till Årets Kock 2012 här på bloggen tillsammans med mig. Ett år som, inte bara för vinnaren, kommer att vara fyllt av massa spännande händelser!Ett stort Lycka Till vill jag önska alla deltagarna på onsdag!

2 kommentarer:

  1. Roligt, lycka till med allt vad det nu innebär!!
    Kram Victoria på www.victoriasprovkök.se

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...