fredag 24 juni 2011

Glad Midsommar!Glad Midsommar!


Tänkte bara passa på att önska alla läsare en härlig Midsommar! Hoppas att ni får njuta av en regnfri dag med massor av jordgubbar och små lustiga grodor.


Själv är det absolut inte min favorit högtid på året, min ärliga åsikt är att det är en ganska överskattad händelse. Tendensen är att det blir för mycket tradtionshets. Men blommor på bord och i hår stätter förhoppningsvis stämmning och färsk potatis och jordgubbar är alltid gott. Dessutom är det ett bra tillfälle att fira den stundande semestern och sommaren.


En variant på den klassiska jordgubbstårtan är också bakad och står i kylen. Förhoppningsvis får ni njuta av bilder och recept av denna imorgon.

Tiden har tyvärr inte räckt till allt som bort göras, därav bristen på inlägg här, men nu ska det bli bättring på detta. Lite smått och gott ligger och väntar på att bli publicerat.


Ha det gott och njuta av mat med härliga svenska smaker! För det är trots allt detta, de underbara smakerna och färgerna av dill, potatis och jordgubbar, som gör att dagen ändå är värd ett litet firande.Kram Louise

3 kommentarer:

  1. Vi önskar dej detsamma, en skön kväll med mycket godsaker:)

    SvaraRadera
  2. Glad midsommar till dig med, hoppas du haft en härlig dag

    SvaraRadera
  3. Jag håller med dig, det räcker gott med färskpotatis, jordgubbar och lite blommor här och där! Glad midsommar på dig med!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...