måndag 1 augusti 2011

Litet baktips!

I bland har jag verkligen huvudet under den ena armen. För ett tag sedan lovade jag ju att berätta vad jag tyckte om den kombinerade flatblandaren/smetskrapan som är ett tillbehör till exempelvis Kitchen Aids maskiner.

Bland mina köksmaskiner så är jag, även ett år efter att jag fick min Kitchen Aid i födelsedagspresentav en alltför snäll make, lika kär i den. Den är välanvänd och för mig ovärderlig när det kommer till att baka tårtor och annat gott. Min ständige följeslagare i köket.
Och när det kom ett nytt tillbehör så var jag tvungen att inhandla ett. Bara för att det lät så smart och bra. Beaterblade heter tillbehöret och kan köpas i de flesta butiker som säljer köksprylar (priset ligger runt 350-400 kr). Enkelt förklarat är det en flatblandare med monterade silikonvingar som håller rent kanterna. Det är så otroligt skönt att slippa stanna maskinen för att skrapa ner smet från kanterna för att få en jämn välblandad smet. Bladet vänder ner ingredienserna och vispar det samtidigt lätt och luftigt. På bilden har jag bladat socker och smör till en tårtbotten, så ni får en idé om hur den arbetar. Gillar man att baka är det en välvärd investering!
Bladet finns med tre olika färger på vingarna (grått, rosa och rött) så man kan matcha sin maskin på snyggaste sätt. Något att önska sig i present eller kanske bara skämma bort sin Kitchen Aid och sig själv med?

Nu ska jag gå och använda min lilla blå älskling för att lyckas? med en sats macaroner för omväxlings skull...

3 kommentarer:

 1. Åååh.. Jag skulle så gärna köpa en Kitchen Aid.. *suck* Hurra för mammaledighet o lite pängar ;)

  SvaraRadera
 2. Trevlig blogg du har! Gillar framförallt produkttesterna som jag också vurmar för.

  SvaraRadera
 3. Åh, jag vill SÅ gärna ha en kitchen aid ,men som student lär jag väl få drömma om den ett par år till... Någon gång ska jag dock skaffa mig en, det har jag lovat mig själv =D

  Tack för tipset om salladerna på Cheesecake factory på min blogg, ska testas nästa gång!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...