söndag 5 februari 2012

På plats!
God morgon!


Hoppas att ni har haft en härlig vecka i kylan. För visst har det varit smällkallt runt om i Sverige? Vill bara passa på att uppdatera intresserade om att vi nu är på plats i ett snörikt och väldigt kallt Jämtland.

Skara är utbytt mot Östersund och givetvis flyttade vi på årets kallaste dag. På något sätt dras vi till att flytta dagar då vädrets makter inte riktigt samarbetar. Flytten ner från Jämtland skedde tex i snöstorm. Och det var ingen höjdare att resa så långt som vi gjorde i den kylan. Temperaturen utanför bilarna balanserade runt minus 35 grader större delen av färden! Och både vår bil och lastbilen fick lite problem med värmesystemen på slutet. Vilket kanske inte var så konstigt med tanke på att de gick på högvarv i ganska många timmar.

Men allt gick bra och nu är vi plats. Än så länge inte i vårt hus eftersom köket fortfarande står i lådor i vardagsrummet och badrum saknas men snart så är vi även inne där och verkligen "hemma" igen.

Ville som sagt bara uppdatera mig lite om att flytt äntligen är avklarad! Inga mer packkartonger att fylla, inga mer deadlines och "sista gången/hej då" saker att avklara. Nu ska vi bara passa på att ta det lite lungt idag och sedan är det bara att hugga i så att vi kan flytta in på riktigt i huset. Och bakabstinensen gör sig rejält påmind i nu läget kan jag lova... Ska se om jag kan svänga ihop något senare idag. Just nu har jag massor av idéer som jag känner att jag bara måste testa.


På återhörende snart! (För ni ska få receptet på den smarta och urgoda passionssufflén, så snart jag lokaliserat kartogen som receptpärmen ligger i uppe på lagret...)5 kommentarer:

 1. Roligt att höra från dig! Härliga bilder!

  SvaraRadera
 2. skönt att det börjar närma sej en ändå på flytteriet, förstår att det suger i bakningsarmen!

  SvaraRadera
 3. Det värsta som jag vet att packa saker och flytta.

  SvaraRadera
 4. Roligt att läsa ett inlägg från dig och vilka fina bilder! Väntar med spänning på ditt kommande recept, kram!

  SvaraRadera
 5. Hej! Vill bara säga att jag älskar din layout på bloggen. Superfin!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...